Få minutters gange fra campingplassen finner du Valdres Storhall. Her finner du pumptrack og en kortere terrengløype i skogen. Egen terrengsykkelsti på ca. 1,5 km. Løypa starter ved storhallen, i retning barneskolen/Leirali, deretter snor stien seg ned i skogen langs etter Fløafjordvegen. Løypa ender i en stigning opp mot storhallen igjen på sørsiden av hallen. 
Stien er bygget i ca. 1 meters bredde og egner seg for litt mer erfarne syklister. 

Skogen ved Fløafjorden byr ellers på ett utall av stier og løyper, stiene finner man på Strava og lignende kartapplikasjoner, kart kan og fåes i Valdres Storhall.

Nettside for detaljert informasjon, Klikk her

Gokart

Full fart med gokart

Hos hos kan både voksne og barn leke og holde seg i gang med gokart-biler. Vi har gokart-biler med plass til 1 til 4 personer. Du kan leie bilene i vår resepsjon, priser fra kr. 30,- til 70,- pr. time.

Langrenn

Langrenn

I Valdres kan du glede deg over 1500 km med preparerte langrennsløyper i både skogs- og fjellterreng. Vi lager våre egne skispor på Strandefjorden, slik at du kan spenne på deg skiene rett utenfor hytta. Det varierte landskapet byr på langrennsløyper for alle nivåer og preferanser. De fleste langrennsløypene har både klassiske skispor og skøytetraseer. Ønsker du å gå i lysløyper finner du det i samtlige Valdres-kommuner. 

Bading og Båtliv

Området vårt er omgitt av Strandefjorden, så bading på en av Valdres fineste badestrender og båtliv er et populært tilbud hos oss. Vi er campingen i Valdres med sol fra morgen til kveld. Vi har 2 tråkkebåter og 2 motorbåter for utleie. Pris Kr. 100,- tråkkebåt/150,- pr time motorbåt

Les mer

Dsc1902

Sommeråpent i Valdres Storhall

Storhallen og BUA åpner for fullt, slår på stortromma og holder storhallen oppe til faste tidspunkt 6 dager i uka hele sommeren!
 
Fra 19.juni - 15. august vil storhallen holde åpent
tirsdag til søndag Kl. 11.00-17.00
Her vil det være mulig å både benytte seg av anleggene og låne utstyr til å bruke i anleggene.
For mer info om de forskjellige aktivitetene: 
- Storhallen (friidrett, fotball, ballspill)

 

Video fra Valdres Aktivitetspark

Kiosken vil være åpen for salg av både, brus, is og vaffel i åpningstidene!
Fiske Fra Land

Fisking

Vi har strandlinje rundt hele campingen vår! Fiske fra land med stang er helt kostnadsfritt og det meldes om flott ørret som du kan nyte til middag! Ønsker du tips og råd, samt kjøpe fiskekort? Les mer

Tennisbane

Tennisbaner

Midt på området har vi to fine tennisbaner. Disse kan leies for Kr. 100,- pr.time, racket og ball leies til Kr. 50,- pr. time. Dette er et populært tilbud, så book din time i god tid.

Valdres Golf

Valdres Golf

Golfbanen er en naturperle der den ligger naturskjønt til ved Aurdalsfjorden i Vestringsbygda, 10 min med bil fra campingen. 

Anlegget består av en 9-hullsbane med 18 utslagssteder, driving range og øvingsområde med puttinggreen og sandbunker. Banen holder meget høy standard. Fairwayene regnes for å være noe av det beste du finner på Østlandet.

I klubbhuset finner du kafé og proshop. Kaféen serverer hjemmelagde småretter både ute og inne. I proshopen tilbys et godt utvalg i golfutstyr og tilbehør. Du kan leie golfbil og utstyr.

Kilde Valdres Golf

LT Hengekøye

Luftig overnatting i hengekøye

Rett utenfor campingen ligger Skattøya. Øya er kun tilgjengelig med båt. På øya finner du leirsted og perfekte trær for hengekøyer. Totalt er det plass til åtte hengekøyer. Her kan du med andre ord skape din helt egne private camp! Det er og mulig å ta med seg telt. Skattøya bookes på døgnbasis. I prisen inngår leie av tråkkebåt som kan benyttes hele døgnet, samt opplegg for søppel. Ring eller send mail for booking.

IMG 5469

Lekeplass

Vi har en lekeplass med masse sand, huskestativ, en populær Gråtass og stor trampoline til glede for barn i alle aldre.

DSC 6761

Discgolf

Høsten 2019 åpnet Valdres Frisbeeklubb sitt flotte anlegg utenfor Valdres Storhall. Her er det bygget opp en 21-hulls frisbeegolfbane i skogen rundt storhallen. Føring av score gjøres i appen uDisc, her finner du og alltid siste oppdaterte banekart. Det er mulig å spille banen på forskjellige type «layouts», avhengig av hvor god tid man har. Det er tre stykk layouts, ett på 14-hull, ett på 18-hull og ett for 21-hull. Banen er gratis å bruke, men brukere av banen oppfordres til å donere en liten sum til Valdres Frisbeeklubb som drifter banen på dugnad. 

Her finner du kart over aktivitetsområdet.

DSC 6610

BUA Valdres

BUA Valdres holder til i Valdres Storhall og låner ut sport- og fritidsutstyr gratis til barn og unge i Valdres. Voksne + barn og unge som ikke har tilhold i Valdres kan og leie utstyr i BUA Valdres mot en symbolsk sum. De holder åpent alle dager, stort sett hver ukedag fra 9-16. Utstyret kan også reserveres på forhånd gjennom bua.io

Stølsvidda

Sykling på Stølsvidda

På Stølsvidda, et fjellplatå mellom Valdres og Hallingdal er det godt tilrettelagt for sykkelopplevelser for liten og stor. Syklingen kan kombineres med fotturer i fjellet, bading, fisking, stølsbesøk og flotte natur- og kulturopplevelser. Valdres byr på Norges største og mest aktive stølsområder og her møter en gjerne på geiter, kuer, kalver og sauer langs veien. Sykkelturen går på fine stølsveger med liten eller ingen trafikk. Det er lagt til rette med flere rasteplasser, badestrender og fiskeplasser. 

Turen passer for familier med barn fra ca. 6 år, som kan sykle hele turen selv. Les mer og se ruter her.

Kilde Visit Norway / Destinasjon Valdres

Klatring

Fjellklatring

Klatrefeltet "Flaggberget" har 6-7 bolta ruter med varierende vanskelighetsgrad. Flaggberget med bergflagget og den hvite paviljongen kan sees fra campingen. For å ta seg til feltet følges bilveien helt til en er rett under flagget (mot Leirin flyplass). Videre tar en inn til høyre i skogen på en litt utydelig sti. Følg denne opp under berget og hold høyden ca. 100 meter bortover når du er framme ved veggen. Kort klyving opp til plattingen. Fører finner du her

 

juvvandring

Juv-vandring

Vannet har filet seg gjennom Åbjørajuvet i tusener av år og skapt et unikt landskap. Vassdraget ble regulert på 60-tallet og de karakteristiske svabergene med mange jettegryter og fosser er derfor lett tilgjengelige. Langs vassdraget finnes gammel gran- og furuskog. Området blir sett på som geologisk nasjonalarv. Ett av de mest spektakulære områdene er de store svabergene med nær utsikt til fossen og stupet. 

Området kan entres ved den store parkeringsplassen ved grustaket. Se google maps

Kilde Valdres Destinasjon

Tips til aktivitetsferien?

Leie av utstyr

Valdres Storhall

Discgolf

Valdres Storhall

Visit Valdres

Visit Valdres

Myhre gård

Myhre Gård