Hytter l Leiligheter l Bobilplasser

Midt i hjertet av Valdres kan du bo hos oss! Velg mellom moderne leiligheter eller enkle hytter uten bad. Våkne opp til naturens stillhet og nyt et forfriskende morgenbad.

Sanitæranlegg

Midt på plassen har vi et delikat og moderne sanitæranlegg.Her finner du toaletter, dusj og romslige familierom slik at stellet blir en hyggelig stund.  Verdikort kjøpes i resepsjonen, dette benyttes til dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Dusj koster Kr.10,- for 4 minutter.  Vi har også store vaskemaskiner og tørketromler, Kr. 50,- pr. omgang. 

Leie av sengetøy

Hent ditt sengetøy i resepsjonen. Kr. 130,- pr. sett.

Wifi og internett

Passord og brukernavn får du ved innsjekk i resepsjonen ved ankomst.

Båt Gummi

Bading og Båtliv

Vi har to motobåter og to tråkkebåter til utleie for våre gjester. Strandefjorden innbyr til båtliv på herlige soldager. Pris; motorbåt Kr. 150,- pr. time og tråkkebåt Kr. 100,- pr. time. Har du egen, liten båt finner vi også plass til den! Vi har egne marina med 70 plasser som kan leies, sesongbasert.

Valdres Golf (1)

Valdres Golf

Valdres Golf er en naturperle av en golfbane der den ligger naturskjønt til nede ved Aurdalsvannet i Vestringsbygda, 8 km fra Valdres Camping. Dette er den eneste golfbanen i Valdres og du må enten langt sørover eller over i nabodalførene for å finne andre baner. Les mer; http://valdresgolf.ipage.no/

Ofte stilte spørsmål

Mange spørsmål dukker opp som du trenger svar på, her er de oftest stilte spørsmålene vi får!

Hvordan finner vi fram til Valdres camping?

Når du ankommer fra E-16, ta av ved Valdres Storsenter og følg skilting mot Rv 51 mot Gol. I rundkjøring ta av første avkjørsel mot Burger King og skilting til Valdres Camping. Fra Rv 51 ta av tredje avkjørsel i rundkjøring og følg skilting mot Valdres Camping.

Har dere wifi?

Vi har eget nett, brukernavn og passord fåes i vår resepsjon. I høysesong kan man oppleve at nettet overbelastes,vi anbefaler deg da å logge på via din egen mobiltelefon.

Kan vi forhåndsbooke bobilplass?

Vi har 80 romslige oppstillingsplasser for bobil og campingvogn. Vi har lagt ut noen bookbare bobil plasser i vårt bookingsystem. Vi har mye plass og vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal finne din drømmeplass. Førstemann til mølla!

Er det fiskemuligheter hos dere?

Gratis stangfiske fra land rundt hele campingen for våre gjester. Samle familien rundt grillen og nyt fersk ørret fra Strandefjorden.

Dusjmuligheter og pris

I vårt moderne sanitæranlegg kan du ta en forfriskende dusj, dette koster Kr. 10,- for 4 minutter. Verdikort kjøpes i resepsjonen.

Båtutleie

Vi har to motobåter og to tråkkebåter til utleie for våre gjester. Strandefjorden innbyr til båtliv på herlige soldager. Pris; motorbåt Kr. 150,- pr. time og tråkkebåt Kr. 100,- pr. time.