Hos oss kan du velge å bo i din egen bobil, campingvogn, eller hva med å medbringe ditt eget telt? Fantastiske plasser til å campe! Visste du at vi har en egen øy du kan leie? Egen øy med tråkkebåt inkludert i prisen. 

Send e- post til; booking@valdrescamping.no

 

Camping

Mange av oss er vokst opp i ei tid da det å dra på campingtur med telt kunne være litt ubehagelig, mildt sagt. Kondens på innsiden av teltet eller uutholdelig varme om morgenen når sola sto på. Kanskje var madrassen av det tynne slaget som gjorde at du følte hver kongle på bakken? Integrert golv kunne du bare drømme om, med det resultat at det alltid var spennende å se hvilke småkryp som fant veien inn …

Telt med takhøyde

I dag er teltlivet noe helt annet. Vi ligger naturskjønt til ved Strandefjorden. Du finner nydelige plasser å campe på med gressdekke omgitt av furuskog. Hva med å våkne i soloppgang til lyden av fuglekvitter! Vi har og perfekte plasser til hengekøye. Hos oss kan du til og med booke din egen øy!

 

Booking
Send oss en e -post; booking@valdrescamping.no

 

Bobil

Vi har ca. 80 oppstillingsplasser for bobil eller campingvogn. Tilgang på sanitæranlegg. Tillegg for dusj: 10 Kr/4.min. Ankomst fra 12.00, utsjekk innen 14.00. Avbestilling må skje 24 timer før ankomstdagen for å unngå betaling.

NB! Selv om online booking er fullbooket betyr det ikke at vi ikke har igjen ledige plasser! Vi forsøker å holde av plasser for drop-in, men det fylles raskt opp, spesielt i høysesongen.

 

Booking
Vi har noen bookbare plasser tilgjengelig for bobil i vårt bookingsystem. Her gjelder førstemann til mølla!

 

 

Sanitæranlegget

Vi tilbyr et moderne og delikat sanitæranlegg som til en hver tid opprettholdes. Anlegget ligger midt på plassen og er lett tilgjengelig. Her finner du toaletter, dusj og romslige familierom slik at stellet blir en hyggelig stund. Verdikort kjøpes i resepsjonen, dette benyttes til dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Dusj koster Kr.10,- for 4 minutter.  Vi har også store vaskemaskiner og tørketromler, Kr. 50,- pr. omgang.